Κεντρική προεκλογική του Θεοδόση Μπακογλίδη την Παρασκευή στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού


Καλαμαριά 23 – 05 – 2019

                    
                                          
                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ»
Κεντρική προεκλογική του Θεοδόση Μπακογλίδη την Παρασκευή
στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού
Mε την κεντρική ομιλία του Δημάρχου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Συνεργασία για την Καλαμαριά» Θεοδόση Μπακογλίδη, κλείνει την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, ο κύκλος των προεκλογικών συγκεντρώσεων στην Καλαμαριά.  H ομιλία του κ. Μπακογλίδη θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου).
Ο Θεοδόσης Μπακογλίδης στη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του θα αναφερθεί στα μέχρι σήμερα βήματα που έκανε η δημοτική αρχή σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Παράλληλα  θα εξηγήσει τους στόχους, τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητες που  θέτει για την επόμενη τετραετία  μαζί με την  δέσμευση για την υλοποίησή τους.
Τέλος θα  καλέσει τους πολίτες σε δυναμική συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής, ώστε να διεκδικήσει αυτή τη συνέχεια μαζί τους από την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών.  
Ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης θα κλείσει την ομιλία του με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων δημοτικών Συμβούλων, που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο, τους οποίους θα καλέσει ονομαστικά έναν-έναν στην εξέδρα, για να τους γνωρίσει ο κόσμος .

                                                    


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!