Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη: Πέμπτη 11 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών

Ανακοίνωση της εταιρίας The Optimists Production:

Η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, που δεν μπόρεσε να γίνει λόγω καιρικών συνθηκών, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. Η προπώληση για τη νέα ημερομηνία θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.
Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή που δείξανε οι φίλοι του Μάριου Φραγκούλη που δεν μπόρεσαν να δουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε λίγο πριν από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης.

Η πρόθεση μας ήταν και είναι η εξυπηρέτηση του κοινού καθώς και η ασφάλειά του κατά την διάρκεια της συναυλίας. Οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν χθες από το έκτακτο καιρικό φαινόμενο έκαναν όμως αδύνατη τη διεξαγωγή της. Σας ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για την χθεσινή ταλαιπωρία και σας υποσχόμαστε μια μελωδική εμπειρία την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21.30. 

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 θα υπάρχει και η δυνατότητα επιστροφής εισιτηρίων (φυσικών, ηλεκτρονικών, κλπ). Για τις διαδικασίες επιστροφής ή για απορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα στο facebook: The Optimsts Production, ή μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  the.optimists.production@gmail.com. Και τηλεφωνικά στο 6987221007. Η προπώληση συνεχίζεται στα ίδια σημεία καθώς και ηλεκτρονικά στο viva.gr για τη νέα ημερομηνία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!