Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (23-06-2019), λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου μνημείων πόλεως


Θεσσαλονίκη, 21 Ιουνίου 2019

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή (23-06-2019), λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου μνημείων πόλεως, με την επωνυμία “ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ -YEDI KULE CONQUEST ” , με ώρα εκκίνησης 19.00΄, προς τον σκοπό της ομαλής διεξαγωγής του και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 16.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 18.30΄ η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης τους και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για τη διέλευση αυτών χρόνο.
Συγκεκριμένα, οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων αφορούν σε οδικούς άξονες της περιοχής του Επταπυργίου και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τα σημεία, στα οποία έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 20.45΄ ώρα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!