38ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης


Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης με εντυπωσιακή συμμετοχή εκδοτικών οίκων από όλη την Ελλάδα και φορέων του πολιτισμού για ακόμη μια χρονιά, πραγματοποιείται από 7 έως 23 Ιουνίου 2019 στην παραλία του Λευκού Πύργου – άγαλμα Μεγαλου Αλεξάνδρου, Το Φεστιβάλ βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας για 38η συνεχή χρονιά.
Τη φετινή χρονιά το 38ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης είναι αφιερωμένο σε έναν από τους μεγαλύτερους ποιητές της Θεσσαλονίκης τον Ντίνο Χριστιανόπουλο.
Για 17 ημέρες καθημερινά από τις 18.30 το απόγευμα έως τις 23:00 το βράδυ και τις Κυριακές και το πρωί 11.00 έως 14.00 και το απόγευμα 18.30 – 23.00 χιλιάδες βιβλία θα σας περιμένουν στη παραλία της Θεσσαλονίκης.
Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ Βιβλίου θα μπορούν να παρακολουθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς της γραφής και να συμμετέχουν σε διάφορα χάπενινγκ που διοργανώνει το Φεστιβάλ και οι εκδότες που συμμετέχουν.
Ένα φεστιβάλ που αγαπάμε με όλες τις συνθήκες!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!