Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν.Μηχανιώνας και στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-ΠλαγιαρίουΕργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019.
          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης άξονα και οριογραμμών του ασφαλτοτάπητα της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου. Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα που ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα, δηλαδή από την είσοδο του οικισμού Πλαγιαρίου και για μήκος 1.600 μέτρων, με κατεύθυνση προς την 27η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας).
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!