Δώρα Αυγέρη: «Οι Μητσοτάκηδες ανάβουν το τζάκι τους»



Δελτίο Τύπου

«Οι Μητσοτάκηδες ανάβουν το τζάκι τους»
Στην απειλή κατάργησης της δημόσιας υγείας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός, αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό 102 fm της ΕΡΤ3 και τους δημοσιογράφους Κατερίνα Ρενιέρη και Βασίλη Πεκλάρη.
Με αφορμή την ομολογία του Κ. Μητσοτάκη σε συνέντευξή του ότι έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα για είσοδο ιδιωτών μάνατζερ στον χώρο της δημόσιας υγείας, μετέφερε την αγωνία οικογένειας στην Ασπροβάλτα, με 35χρονο γιο παραπληγικό με επίκτητη αναπηρία, τον Ανδρέα, οι γονείς του οποίου της είπαν «Εδώ και δέκα χρόνια δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα για να μπορέσει ο Ανδρέας να γίνει λειτουργικός, αυτό έχει πολύ μεγάλη προσωπική προσπάθεια και κότσος, ιατρική φροντίδα, έξοδα, πώς θα τα καλύψουμε την επόμενη μέρα αν ο Μητσοτάκης με όλα αυτά που λέει έρθει πρωθυπουργός και κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία;»
Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα που ανέφερε του 87χρονου κ. Χαράλαμπου, τον οποίο συνάντησε στο Μονοπήγαδο και της είπε: «Αυτοί παιδί μου ανάβουν τα τζάκια τους, εμείς τι σχέση έχουμε μαζί τους; Το νου σας, το νου σας καλά!».
«Υπάρχει εγρήγορση του λαού. Αυτός είναι ο φύλακας» τόνισε η Δώρα Αυγέρη.
Εξάλλου, σε συνέντευξή της στο Ράδιο Έναντι και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο, δήλωσε «Στη συστράτευση δεν περισσεύει κανείς».
«Αξίζει αυτή η μάχη» επισήμανε και τόνισε «Ο αγώνας αυτός δεν έχει να κάνει με το αν  επανεκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Έχει να κάνει με τις ίδιες τις ζωές μας».
Όπως εξήγησε, «πρέπει να κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα και πως θα μπορέσουμε να προσθέσουμε σε αυτή τις προσωπικές μας ιστορίες και ζωές και αυτό δεν μπορεί να γίνει με ο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και τη ΝΔ κυβέρνηση».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!