Ανοιχτή εκδήλωση Φάνη Παπά στην Πυλαία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΠΑ ΘΕΟΦΑΝΗ (ΦΑΝΗ)


Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

«Η ώρα για την πολιτική αλλαγή έφτασε. Να γίνουμε όλοι μέρος της νέας πορείας της χώρας. Να στείλουμε μαζικά την Κυριακή το μήνυμα της ανάπτυξης. Να δώσουμε ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να υλοποιήσει το σχέδιό του για το μέλλον μας. Τα ψέματα τελείωσαν. Τελειώνουμε με τη στασιμότητα, με τη μιζέρια, με τη ρευστότητα. Σταθερότητα, ανάπτυξη, ευημερία για όλους. Την Κυριακή βάζουμε το πρώτο λιθαράκι για την αυτοδύναμη Ελλάδα».

Μηνύματα αισιοδοξίας και μαζικής συμμετοχής στις κάλπες της Κυριακής έστειλε από την Πυλαία ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Φάνης Παπάς.

Σε μια πολυπληθή ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες της Πυλαίας και ευρύτερα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, στο υπαίθριο θεατράκι του Δημαρχείου ο κ. Παπάς επισήμανε την ανάγκη να ασκήσουν οι πολίτες το εκλογικό τους δικαίωμα με συνέπεια. Με την ίδια συνέπεια, όπως είπε, που θέλουν να κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία την επομένη των εκλογών.

«Από αυτή τη μάχη για την πατρίδα δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς. Δώστε με την ψήφο σας τη δύναμη στην επόμενη κυβέρνηση του τόπου να κάνει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, τις τολμηρές αλλαγές, με όπλο τη μαζική λαϊκή νομιμοποίηση. Για να μπορεί να επικαλείται τη βούληση του ελληνικού λαού εντός και εκτός συνόρων, στις δύσκολες αποφάσεις που έχει μπροστά της», τόνισε ο κ. Παπάς.

Ο υποψήφιος βουλευτής, αναφέρθηκε σε μια σειρά από μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών της Β’ Θεσσαλονίκης και στις προτάσεις του για να αντιμετωπιστούν, που αποτελούν όπως είπε το σχέδιό του για την επόμενη βουλευτική περίοδο.

«Αυτά τα θέματα, που βιώνω κι εγώ, καθώς ζω με την οικογένειά μου σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο, θα προωθήσω με τη δική σας εμπιστοσύνη στην κεντρική πολιτική ατζέντα. Οι αγωνίες σας είναι βιώματά μου. Κι αυτές τις ανάγκες που συζητάμε καθημερινά μεταξύ μας αποτελούν τον προγραμματισμό μου, το ‘ευαγγέλιο’ της δικής μου υποψηφιότητας. Αυτή είναι η δέσμευσή μου: Να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε η Β’ Θεσσαλονίκης να μη συνεχίσει να στερείται την προσοχή που της αξίζει», επισήμανε ο κ. Παπάς.

Η συζήτηση με τους κατοίκους του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη επικεντρώθηκε όμως και σε ζητήματα κεντρικής πολιτικής, όπως οι όροι της ανάπτυξης, η επιχειρηματικότητα, η ασφάλεια, η παιδεία, το δημογραφικό και τα εθνικά θέματα.

«Σε κάθε μου βήμα, σε κάθε περιοχή της Β´ Θεσσαλονίκης παίρνω πνοή από την πνοή και αντλώ δύναμη από τη δύναμη των συμπολιτών μου. Οι πολίτες διψούν για πολιτική αλλαγή. Ζητούν ρεαλισμό, σταθερότητα, προοπτική. Προσμένουν την επόμενη μέρα μιας ισχυρής δημιουργικής Ελλάδας. Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Η νίκη έρχεται και θα είναι μεγάλη», υπογράμμισε ο κ. Παπάς.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!