Δήμος Παύλου Μελά: Τελευταίες πινελιές στο ΄΄χαλί΄΄ του δημοτικού γηπέδου Ευκαρπίας




Μέσα στον Αύγουστο ολοκληρώνονται οι εργασίες για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της ΔΚ Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά, έδρα του ιστορικού συλλόγου «Αθλητικός Μορφωτικός Όμιλος Νίκη Ευκαρπίας».
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ευκαρπίας Γιώργος Ασλανίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Δημήτρης Λαλές, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 2 Αυγούστου τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους καθώς ολοκληρώνεται ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό έργο στην Ευκαρπία μετά το νέο Γυμναστήριο - Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου και του Λυκείου Ευκαρπίας, που εγκαινιάστηκε στις 9 Απριλίου 2019.
Οι παρεμβάσεις στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ευκαρπίας ξεκίνησαν στις 18 Απριλίου 2019 και αναμένεται ότι  θα΄ ναι απόλυτα έτοιμο με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020 να φιλοξενήσει  δραστηριότητες της Νίκης Ευκαρπίας (αγώνες πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας – ΕΠΣΜ και προπονήσεις τόσο της ανδρικής ομάδας της Νίκης όσο και των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης).
Έτσι αναβαθμίζεται μια αθλητική υποδομή του Δήμου στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τη συμβουλευτική υποστήριξη της Διεύθυνσης Αθλητισμού.
Να σημειωθεί ότι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ευκαρπίας, δεν έγιναν συνολικές παρεμβάσεις εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα λόγω της υψηλής καταπόνησης του φυσικού χλοοτάπητα, να παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα, όπως υψομετρικές διαφορές, μεγάλα τμήματα χωρίς χλοοτάπητα, συσσώρευση ομβρίων υδάτων.
Στόχος αυτού του δημοτικού έργου είναι η βελτίωση των συνθηκών άθλησης στο γήπεδο, με την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα με ύψος πέλους 60 mm και πιστοποιητικά που καθιστούν τη χημική σύνθεσή του μη επιβλαβή για τους αθλούμενους καθώς και κατασκευή περιμετρικού καναλιού απορροής ομβρίων υδάτων.
Ο Δήμος Παύλου Μελά έχει θέσει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση των ανοιχτών και κλειστών δημοτικών αθλητικών χώρων, στους οποίους δραστηριοποιούνται οι αθλητικοί σύλλογοι, μαθητές, αθλούμενοι όλων των ηλικιών και τα Τμήματα μαζικού αθλητισμού.













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!