Δήλωση αποποίησης της εκλογής του ως Κοινοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου κατέθεσε σήμερα το πρωί ο τοπικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Γιώργος Λαμπρόπουλος.


Την δήλωση αποποίησης της εκλογής του ως Κοινοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου για την περίοδο 2019-2023 κατέθεσε σήμερα το πρωί ο τοπικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι εκλεγμένος Σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου του δήμου Ωραιοκάστρου από το 2010 και επανεκλέγει για τρίτη φορά, με την παράταξη του Ανέστη Πολυχρονίδη «Συνεργασία Τώρα» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος ασχολείται με τα κοινά του Ωραιοκάστρου τα τελευταία 20 χρόνια, μέσα από συλλόγους  φορείς και συλλογικότητες.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2019 συμπορεύθηκε όπως και τις προηγούμενες φορές, δίπλα στον Ανέστη Πολυχρονίδη και στήριξε την παράταξη «Συνεργασία Τώρα», έχοντας σαν όραμα ένα καλύτερο Ωραιόκαστρο.

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν χαμηλών τόνων, δίχως έπαρση και προσωπική προβολή,  ήξερε πως να κάνει πολιτική, διακρίθηκε για την εντιμότητα και ακεραιότητα του λόγου του και προσπάθησε να ενώσει για το καλό του Ωραιοκάστρου.
Η απουσία του από το νέο τοπικό συμβούλιο του Ωραιοκάστρου θεωρείται  μια απώλεια τόσο σε επίπεδο πολιτικής όσο και παρουσίας στα κοινά.

Για τον Γιώργο Λαμπρόπουλο μίλησε στο avatonpress.gr ο Ανέστης Πολυχρονίδης τονίζοντας ότι: “Γνώρισα τον Γιώργο τον Λαμπρόπουλο πριν από 16 χρόνια μέσα από τους κοινούς αγώνες μας για την βελτίωση των συνθηκών μάθησης και της σχολικής στέγης στο δήμο Ωραιοκάστρου. Ακούραστος αγωνιστής με τεράστια πολιτική εμπειρία, ανιδιοτελής χαρακτήρας, άνθρωπος της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, ευγενής με ατελείωτα αποθέματα υπομονής και επιμονής, αθόρυβος και ουσιαστικός στις παρεμβάσεις του για την επίλυση των διαφόρων τοπικών προβλημάτων και όχι μόνον!
Ποτέ δεν διεκδίκησε κάτι για τον εαυτό του, θέλει πάντα να βοηθά τους άλλους χωρίς να φαίνεται, όπως τώρα που παραχωρεί την θέση του και παραμένει στρατιώτης της παράταξης.
Φίλε Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για το Ωραιόκαστρο της καρδιάς μας! “

Να τονίσουμε ότι ο Γιώργος Λαμπρόπουλος παραμένει ενεργός  στα κοινά του δήμου Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!