Εργασίες συντήρησης στην περιοχή της άνω διαβάσεως Καλοχωρίου της οδού Ιωνίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην περιοχή της άνω διαβάσεως Καλοχωρίου της οδού Ιωνίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

          Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της άνω διαβάσεως Καλοχωρίου της οδού Ιωνίας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019.
          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού τάπητα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, οι οποίες θα διαρκέσουν μόνο μία ημέρα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019από τις 7.00 έως τις 17.00. Σε όλες τις φάσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα αποκλείεται το ένα ρεύμα και η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη βοήθεια σημαιοφόρων και φωτεινής σηματοδότησης από το ελεύθερο ρεύμα.
          Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης , ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!