Η κ Ευαγγελία Δρόσου η νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβολίου του δήμου Ωραιοκάστρου


Σε μια χαλαρή διαδικασία στην οποία προήδρευσε ο κ Δημήτρης Καρασαββίδης (πρώτος σε ψήφους απο την παράταξη Πρωταγωνιστές Ξανά του δημάρχου κ Παντελή Τσακίρη) και παρά την περιρρέουσα ειδησιογραφική επικαιρότητα που τόνιζε όλο αυτό το διάστημα άλλα, έγινε η εκλογή προέδρου του ΔΣ, καθώς και αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα. 

Προέδρος του ΔΣ εκλέχθηκε η κ Ευαγγελία Δρόσου με ψήφους 21 υπέρ, 9 λευκά και 2 άκυρα. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο κ Τερζής Χρήστος με ψήφους 17 υπέρ, 12 λευκά και 3 άκυρα. Στην θέση του γενικού γραμματέα εκλέχθηκε ο κ Τζήκας με ψήφους 17 υπέρ 13 λευκά και 2 άκυρα.

Μετά την εκλογή του προεδρείου του ΔΣ αναγνώσθηκε επιστολή ανεξαρτοποίησης του  Νικόλα Σαραμούρτση απο την δημοτική παράταξη α.ν.α.σ.α.

Λίγο πριν την εκλογή των των μελών των δύο επιτροπών, της Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, αποχώρησε ο Άγγελος Θεμελής, καταγγέλοντας την διαδικασία λόγω της μη εκπροσώπησης της παράταξης της Λαικής Συσπείρωσης  στις επιτροπές.

Τέλος, εκλέχθηκαν τα μέλη των δύο επιτροπών όπου ο νέος δήμαρχος Παντελής Τσακίρης ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους που θα συμμετέχουν στην κάθε μια. Στην Οικονομική Επιτροπή θα συμμετέχει ο κ Καρασαββίδης, ο κ Λαζαρίδης και ο κ Ζιακούλης. Στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα συμμετέχουν η κ Δημητριάδου, ο κ Λαζαρίδης και ο κ Σαραμούρτσης.

Οικονομική Επιτροπή
Πρόεδρος: Καρασαββίδης
Αντιδήμαρχοι:Ζιακούλης Ηλίας, Λαζαρίδης Αριστείδης

Πρωταγωνιστές ξανά: Τακτικό: Καζαντζίδης, Πανιωρης, Αναπληρωτές Ζαπρα, Μαρμαρίδης

Πολιτεία με Όραμα: Τακτικό: Τερζής Αναπληρωτής Χατζηαντωνίου

Ανάσα: Τακτικό: Ματσουκατιδης, Αναπληρωτής Σκαρλάτος

Συνεργασία Τώρα: Τακτικό: Τσακαλίδης Αναπληρωτής Παρισόπουλος
Δύναμη δημιουργίας: Τακτικό Παπακωνσταντίνου, Αναπληρωτής Κανταρτζης

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής


Η νέα επιτροπή Ποιότητας ζωής θα αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Δημητριάδου
Αντιδήμαρχοι: Λαζαρίδης Αριστείδης, Σαραμούρτσης Νικόλας
Πρωταγωνιστές ξανά: Τακτικό, Ζαπρα, Πανιώρης, Αναπληρωτές Καζαντζίδης, Μαρμαρίδης
Πολιτεία με όραμα: Τακτικό Ιωσιφιδης, Αναπληρωτής Χατζηαντωνίου
Ανάσα: Τακτικό Τζίκας, Αναπληρωτής Σκαρλάτος
Συνεργασία Τώρα: Τακτικό Πολυχρονίδης, Αναπληρωτης Λαζαρίδης
Δύναμη δημιουργίας: Τακτικό Κανταρτζης, Αναπληρωτης Παπακωνσταντίνουφωτορεπορταζ V.Xη αποχώρηση του Άγγελου Θεμελή, της Λαικής Συσπείρωσηςο Νικόλας Σαραμούρτσης που δήλωσε ανεξαρτοποίηση απο την α.ν.α.σ.α.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!