Υπογράφηκε η μετάταξη 30 υπαλλήλων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ΚαλαμαριάςΥπογράφηκε η μετάταξη 30 υπαλλήλων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμαριάς


Στο γραφείο του Δημάρχου Γιάννη Δαρδαμανέλη, συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου το πρωί, 30 υπάλληλοι της  Κοινωφελούς Επιχείρηση  (Κ.Ε.Δ.ΚΑ.), οι οποίοι είχαν αιτηθεί την μετάταξή τους σε υπηρεσίες του Δήμου.
Στη συνάντηση που  ήταν παρόντες η γενική γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πρασίνου και Ανακύκλωσης, Στέλιος Ματσαρίδης, ανακοινώθηκε και υπογράφηκε από τον Δήμαρχο κ. Δαρδαμανέλη η απόφασή του για τη μετάταξη των πρώην υπαλλήλων της ΚΕΔΚΑ  σε θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου οι οποίοι θα καλύπτουν υπηρεσιακές ανάγκες στη Διεύθυνση  Καθαριότητας.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά τους και ζήτησε να συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο τις υπηρεσίες τους για τον Δήμο και τους δημότες.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!