Μια ανοιχτή κουβέντα για το Καρατάσιου Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 | 18.30 Στο δημοτικό Εντευκτήριο (εντός πρώην στρατοπέδου)


Μια ανοιχτή κουβέντα για το Καρατάσιου
Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 | 18.30
Στο δημοτικό Εντευκτήριο (εντός πρώην στρατοπέδου)

Ανοιχτή κουβέντα για την πορεία της διεκδίκησης του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου ως ελεύθερο χώρο πρασίνου διοργανώνουν κάτοικοι, σύλλογοι και φορείς της περιοχής τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 18.30, στο δημοτικό Εντευκτήριο (εντός Καρατάσιου, είσοδος επί της Λ. Στρατού).
Οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, περί «αξιοποίησης» της έκτασης μέσω επιχειρηματικών funds (Αύγουστος 2019) έχουν θορυβήσει – όπως είναι φυσικό – την τοπική κοινωνία, ενώ την ίδια ώρα επερωτήσεις βουλευτών κρατούν το ζήτημα της διασαφήνισης των κυβερνητικών προθέσεων ψηλά στην ατζέντα.
Σκοπός της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου είναι να εκφράσει ο καθένας και η καθεμία τους προβληματισμούς και τις απορίες του/της, να γίνει μια συζήτηση άμεση και σύντομη σε διάρκεια και να τοποθετηθούν σε μια σειρά τα επόμενα βήματα των ενεργών πολιτών στο πλαίσιο της ανάγκης απόδοσης του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου στο δήμο Παύλου Μελά προς όφελος των πολιτών.
Τη συζήτηση συντονίζουν η δημοσιογράφος Κική Μουστακίδου και το ιδρυτικό μέλος της ομάδας νέων «ΠΕΣ το Δυτικά» Κατερίνα Μοσχούλα.
Διάρκεια εκδήλωσης: 18.30 – 20.00
Για να διευκολυνθεί η συζήτηση, να ακουστούν όλες οι απόψεις και να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις, ορίζεται μέσος χρόνος τοποθέτησης 5 λεπτά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!