ΤΙΤΑΝ. Πρόγραμμα Ντόκτορ Γουαϊ? και οι Υπερδυνάνεις της Επιστήμης στο Εργοστάσιο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 22 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Εκπαιδευτικού Διαδραστικού Προγράμματος , «ΝΤΟΚΤΟΡ ΓΟΥΑΙ? ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ», που διοργανώνει ο ΤΙΤΑΝ, στο εργοστάσιο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. Ο σχεδιασμός και η επιστημονική επιμέλεια ανήκουν στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

Πρόκειται για μια συναρπαστική περιήγηση στον κόσμο της Επιστήμης μέσα από παιχνίδια, πειράματα και πληροφορίες που μαγεύουν όλους τους μαθητές, από την Α’ Δημοτικού έως και την 3η Λυκείου, καθώς και το ευρύ κοινό. Ξεναγός σε αυτή τη διαδρομή με τους χαρακτηριστικούς σταθμούς Χτίζοντας με Χημικά Μόρια, Παρατηρώντας την Επιστήμη, Βιομηχανική Ρομποτική και Ιστορία του Δημόκριτου, είναι ένας μυστηριώδης «Ντόκτορ», που τροφοδοτεί αριστοτεχνικά τη δίψα μας για γνώση.

Η έκθεση διεξάγεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ενώ θα υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης και ξενάγησης σχολείων και ομάδων: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 -13:00,
κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα 2310 398617 – 2310 398642 – 2310 398545.

Ώρες λειτουργίας για το ευρύ κοινό: Τρίτη – Παρασκευή 16:00 – 18:00 και Σάββατο 11:00 – 16:00, εκτός επίσημων αργιών.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!