Ο αγιασμός των τμημάτων της ΕΠΩΦ




Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χορευτικής περιόδου. Τόσο το Δ.Σ. όσο και οι δάσκαλοι όλων των τμημάτων μας θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι απέναντι στις προσδοκίες σας, σε μια ακόμη χρονιά γεμάτη με προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις. Ο σύλλογός μας είναι ανοιχτός σε όποιον επιθυμεί να ενταχθεί ενεργά στην οικογένεια της Ε.Π.Ω.Φ., έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ωραιοκάστρου και όχι μόνο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ανέστης Πολυχρονίδης και κ. Θόδωρος Ματσουκατίδης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» κ. Στέλιος Παπαδόπουλος και το μέλος του συλλόγου κ. Ευάγγελος Τσορλίνης καθώς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.
Σ’ όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα, προσφορά μελών και φίλων του συλλόγου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική τους χορηγία τους:
Αρτοποιείο «Αρχονταρίκι», Ζαχαροπλαστείο «ΡΩΞΑΝΗ», Αρτοποιείο «ΦΟΙΝΙΞ», Ζαχαροπλαστείο «Μελί- Μελί», «Eat me», «Alsos Catering».
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βαγγέλη Τσορλίνη για το φωτογραφικό υλικό.
Το Δ.Σ. σας εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ                       ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!