Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2019 διοργανώνει η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος

Η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Α.Ο ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ ΔΙΑΣ και τον Γ.Σ ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ , διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2019 στην πόλη των Σερρών.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Κλειστό ΔΑΚ Σερρών την Παρασκευή 08/11 (ώρα έναρξης 11:00 π.μ.), το Σάββατο 09/11 (ώρα έναρξης 09:30 π.μ.) και την Κυριακή 10/11 (ώρα έναρξης 09:30 π.μ.).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει περισσότερους από 600 αθλητές ηλικίας 11 έως 14 ετών, οι οποίοι θα αγωνιστούν στα αγωνίσματα: - SPARRING (ελεύθερη μάχη):
Είναι το πιο εντυπωσιακό και δημοφιλές αγώνισμα, στο οποίο οι δύο αγωνιζόμενοι αθλητές καλούνται να εφαρμόσουν τεχνικές επίθεσης και άμυνας, αξιοποιώντας ικανότητες, όπως η τεχνική, η δύναμη, η ταχύτητα και η αλτικότητα. - TUL (Σκιαμαχία):
Είναι η βάση της δομής του Taekwon-Do ITF και αποτελείται από την διαδοχική τέλεση συγκεκριμένων επιθετικών και αμυντικών κινήσεων απέναντι σε έναν ή περισσότερους φανταστικούς αντιπάλους.
Ο Πρόεδρος Αναστάσιος Βαλασιάδης και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος προσκαλεί όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους αγώνες, τιμώντας τους αγωνιζόμενους αθλητές, οι οποίοι με την προσπάθειά τους προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Από τα γραφεία της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!