Οι Πράσινοι στηρίζουν τις διαδηλώσεις για το κλίμα στις 29.11


Οι Πράσινοι στηρίζουν τις διαδηλώσεις για το κλίμα στις 29.11

Οι Πράσινοι στηρίζουν και συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στην κλιματική αλλαγή της διεθνούς νεανικής πρωτοβουλίας Fridays For Future και άλλων φορέων, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, σε όλη τη χώρα.
«Η παγκόσμια διαμαρτυρία διεκδικεί να εξασφαλιστεί η κλιματική δικαιοσύνη και να εφαρμοστούν οι επιστημονικές υποδείξεις», τονίζουν οι Πράσινοι -πρωτοβουλία για ένα νέο ενωτικό Πράσινο Κόμμα και συνεχίζουν:
«Όλοι σήμερα μιλάμε για την κλιματική αλλαγή. Οι νέοι όμως αποφάσισαν να δράσουν, μια και το μέλλον τους ανήκει. Διοργανώνουν εκδηλώσεις και αφουγκράζονται το σήμα κινδύνου που εκπέμπει ο πλανήτης. Διεκδικούν το δικαίωμα να μην κινδυνεύουν από την υπερθέρμανση που αλόγιστα προκαλείται.
Οφείλουμε να συμμετέχουμε στις ειρηνικές διαδηλώσεις της πόλης μας. Παλεύουμε μαζί με τα παιδιά μας. Απαιτούμε να παρθούν άμεσα μέτρα.
Λέμε ΟΧΙ στις εξορύξεις. 
Λέμε ΟΧΙ στη θυσία του μέλλοντός μας στον βωμό του κέρδους.
Αγωνιούμε, αγωνιζόμαστε, ενωνόμαστε!»

Οι Πράσινοι έχουν δημοσιοποιήσει ένα κείμενο Αρχών, που δίνει το στίγμα του εγχειρήματος και οργανώνουν συνέδριο τον Φεβρουάριο.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!