3ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου: Μικροί μαθητές έπιασαν τα πινέλα κι άλλαξαν την όψη του σχολείου τους


3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Μικροί μαθητές έπιασαν τα πινέλα κι άλλαξαν την όψη του σχολείου τους

Παραστάσεις που συμβολίζουν την αγάπη, την ομόνοια, την αλληλεγγύη και τη φιλία κοσμούν από σήμερα τους άλλοτε γκρίζους τοίχους του 3ου νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου.
Χρώμα στην αυλή του σχολείου έδωσαν τα ίδια τα παιδιά, συμμετέχοντας στη δράση του δήμου Ωραιοκάστρου «Μαζί με τα παιδιά αλλάζουμε τον κόσμο», η οποία υλοποιείται με πρωτοβουλία της προέδρου της δημοτικής επιτροπής Παιδείας Ευαγγελίας Δρόσου.
Οι μικροί μαθητές του σχολείου έπιασαν τα πινέλα και με την καθοδήγηση της εικαστικού Ειρήνης Σταλίδη ζωγράφισαν τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου τους.
Για την αισθητική αναβάθμιση της αυλής του σχολείου η δημοτική επιτροπή Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου είχε στενή συνεργασία με την προϊσταμένη του 3ου νηπιαγωγείου Μαρία Συλιόγκα και με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου όπως και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Παρόντες στη σημερινή δράση από πλευράς δήμου Ωραιοκάστρου ήταν η πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής Παιδείας Ευαγγελία Δρόσου κι ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βαγγέλης Χατζηαντωνίου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!