Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Φιλική προς τα παιδιά Δικαιοσύνη» απο το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Φιλική προς τα παιδιά Δικαιοσύνη», το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α., την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στο GRAND HOTEL PALACE (Δ/νση: Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη 546 27)

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., Εισαγγελείς και Δικαστικούς Λειτουργούς και επαγγελματίες του πεδίου της προστασίας του παιδιού.

Ώρα προσέλευσης 9:30 πμ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν δηλώσεις προς τα Μ.Μ.Ε από τους ομιλητές αναφορικά με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και τις προκλήσεις διασφάλισης φιλικής προς τα παιδιά δικαιοσύνης στην Ελλάδα, παρουσία των αρμόδιων θεσμικών φορέων και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.

Δυνατότητα λήψης πλάνων θα υπάρξει κατά την έναρξη της εκδήλωσης και στη διάρκεια των επίσημων χαιρετισμών.

Ομιλητές θα είναι:
  • Ο κ. Chris Newlin Εκτελεστικός Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Συνηγορίας των Παιδιών στις Η.Π.Α.
  • Ο κ. Γιώργος Νικολαΐδης, Ψυχίατρος, MD, PhD, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Ημέρας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
  • Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»  από το 2014 δημιούργησε το Κέντρο Ημέρας «Το Σπίτι του Παιδιού», εντός του οποίου λειτουργεί το Κέντρο Συνηγορίας του Παιδιού.

Το Κέντρο Ημέρας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους, θύματα κάθε μορφής κακοποίησηςΗ συγκεκριμένη δομή, μοναδική στην Ελλάδα, τέθηκε στη διάθεση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και των αρμόδιων αρχών προκειμένου να διασφαλίσει φιλική δικαιοσύνη για παιδιά που έχουν θυματοποιηθεί μέσω μιας και μοναδικής μαρτυρικής κατάθεσης.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε Αθήνα, Ηράκλειο, Πάτρα στις 2, 4 και 6 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Προσδοκούμε να σας δούμε από κοντά και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή/και διευκρίνιση.


Δείτε την αναλυτική ατζέντα του Συνεδρίου εδώ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!