Έρχεται το 2ο Παραμυθοφεστιβάλ στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»


Έρχεται το 2ο Παραμυθοφεστιβάλ, με αφηγήσεις παραμυθιών,
έκθεση ζωγραφικής και έκθεση παλαιών παραμυθιών,
στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»


Έξι ώρες στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών μπορούν να βιώσουν μικροί και μεγάλοι που θα βρεθούν στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα) το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Παραμυθοφεστιβάλ.

Το 2ο Παραμυθοφεστιβάλ, που διοργανώνεται από τα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία και την ομάδα της γνωστής συγγραφέως Μαρίας Θανοπούλου, περιλαμβάνει αφηγήσεις παραμυθιών και απαγγελίες ποιημάτων από λογοτέχνες και παραμυθάδες απ’ όλη την Ελλάδα,  που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη ειδικά για αυτό το σκοπό.

Ταυτόχρονα θα γίνει η παρουσίαση Ανθολογίου Παραμυθιών, Ποίησης και Πεζού Λόγου, σε επιμέλεια-ανθολόγηση Μαρίας Θανοπούλου, που θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημέρα από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία.

Παράλληλα με το 2ο Παραμυθοφεστιβάλ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Ανατόλια», θα εγκαινιαστεί η έκθεση ζωγραφικής «Υπερρεαλισμός και Παραμύθι» από τις ζωγράφους Ανδρονίκη Μπαμπαράτσα, Αθηνά Τσιρίκα και Ειρήνη Λιόλιου.

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Παλαιών Παραμυθιών που συγκεντρώνονται για το 1ο Μουσείο Παραμυθιών, σε ιδέα και υλοποίηση της Μαρίας Θανοπούλου.

Εκπλήξεις και προσφορές, περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους των βιβλιοπωλείων Μαλλιάρης-Παιδεία.

Είσοδος Ελεύθερη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!