Α.Τριανταφυλλίδης προς βουλευτές ΝΔ: «Ψηφίζοντας τον Προϋπολογισμό, ψηφίζετε τις Πρέσπες».

Α.Τριανταφυλλίδης προς βουλευτές ΝΔ:
«Ψηφίζοντας τον Προϋπολογισμό, ψηφίζετε τις Πρέσπες». (Video 1:22)

Βολές κατά της Κυβέρνησης για την αλλαγή στάσης της στο Μακεδονικό εξαπέλυσε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, σχολιάζοντας με σκωπτικό ύφος τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Ν.Δένδια. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης «από το “προδώσατε-πουλήσατε” κατά όλων ημών, τα εξώδικα για εσχάτη προδοσία των παμμακεδονικών, με τους οποίους πηγαίνατε αλά μπρατσέτα στα συλλαλητήρια, τις μολότωφ, τις απειλές και  τις σφαίρες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα το γυρίσατε στον καλαματιανό.
«Όλοι οι Βουλευτές είναι Πατριώτες". Ναι; Από πότε; Δεν είναι «Προδώσατε-Πουλήσατε» κύριε Νίκο Δένδια, όπως μας έλεγαν συνάδελφοί σας βουλευτές της ΝΔ στην προηγουμένη Βουλή;
Απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ o κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε «Δεν  έχετε καταλάβει μάλλον τι θα ψηφίσετε. Υπερψηφίζοντας τον προϋπολογισμό, άρα παρέχοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής, παρέχετε ψήφο εμπιστοσύνης και  στις βασικές θέσεις άσκησης εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μία εκ των βασικών θέσεων άσκησης  εξωτερικής πολιτικής, όπως αναλύθηκε από βήματος βουλής δια στόματος του αρμοδίου Υπουργού Εξωτερικών Νικολάου  Δένδια, ΑΦΟΡΑ την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι θέσεις αυτές  όπως και οι θέσεις κάθε άλλου υπουργού της κυβέρνησης υπέχουν θέση αιτιολογικής εκθέσεως του νόμου του προϋπολογισμού του 2020», κατέληξε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!