Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εκδήλωση "Πυλώνες της Ελληνική Οικονομίας" του σωματείου Egnatia Enterprise and Economic Movement

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εσπερίδα του Σωματείου Egnatia Enterprise and Economic Movement στην Αίθουσα Αλέξανδρος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα γεμάτη από φοιτητές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης οι ομιλητές είχαν την δυνατότητα να λαμβάνουν ερωτήσεις απευθείας μέσω διαδικτύου αλλά και να θέτουν οι ίδιοι ερωτήματα στο παριστάμενο κοινό το οποίο ψήφιζε διαδικτυακά.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος αναρωτήθηκε εάν το ρομπότ που έκανε την εναρκτήρια εισήγηση θα είναι ο δήμαρχος του μέλλοντος.

Στις ομιλίες τους ο κ. Αλέξανδρος Θάνος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για τον τουρισμό και ο κ. Χρήστος Γκατζιαλίδης Υπεύθυνος συνεδρίων στο Μακεδονία Παλλάς ανέλυσε την δυναμική της Θεσσαλονίκης ως πόλο έλξης συνεδριακού τουρισμού διεγείροντας παράλληλα το κοινό να συμμετέχει διαδικτυακά σε ερωτήσεις που έθετε. Στον τομέα υποδομών και της σημασίας τους για την ανάπτυξη αναφέρθηκε ο κ. Πάρις Μπίλλιας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΘ κ. Τάσος Τζήκας μετέφερε την προσωπική του εμπειρία για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας και τον ρόλο της ΔΕΘ σε αυτήν. Στη συνέχεια, ο κ. Αντώνης Ηλίας Συντονιστής του OK! Thess ανέλυσε την προοπτική του οικοσυστήματος startup στην Θεσσαλονίκη αλλά και τις δραστηριότητες του ΟΚ! Thess. Ακολούθησε δια δραστική συζήτηση με τους ομιλητές να απαντούν σε ερωτήματα από το κοινό.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Αλέξανδρος Φερραίος Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου Egnatia Enterprise and Economic Movement δήλωσε: « Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας που κατάφερε να συγκεντρώσει σήμερα φοιτητές και επιχειρηματίες της πόλης σε μία εκδήλωση που ήταν διαδραστική και κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το τέλος. Ευχαριστώ τους ομιλητές για την παρουσία τους και την υποστήριξη τους σε αυτή την διοργάνωση».

Την εκδήλωση υποστήριξαν θέτοντας την υπό την αιγίδα τους η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η Cactus Web and Graphic Design,το τηλεοπτικό η κανάλι Euro TV, η εφημερίδα Ανατροπή, το δικηγορικό γραφείο Ratio Legal Services, Dunkin’, Audiovisual VDL, ΤΖΑΠΟΣ Κατασκευές.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!