Συνελήφθησαν άμεσα (4) άτομα για περίπτωση ληστείας σε κατάστημα ψιλικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης

Συνελήφθησαν άμεσα (4) άτομα για περίπτωση ληστείας σε κατάστημα ψιλικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων δραστών ληστείας που έλαβε χώρα σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, προχώρησαν αστυνομικοί ομάδας “Ζ” της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες ηλικίας 26, 32, 25 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και περί αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες σήμερα (19-01-2020), τα προαναφερόμενα άτομα εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με απειλή αντικειμένου αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.
Άμεσα κινήθηκαν αστυνομικοί ομάδας “Ζ” οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το μέσο που χρησιμοποίησαν για τη διάπραξη της ληστείας. Πρόκειται για απομίμηση όπλου που είχαν πετάξει κατά τη διαφυγή τους προκειμένου να μη συνδεθεί με τη δράση τους και να δυσχεράνουν το έργο των αστυνομικών Αρχών.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!