Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις ληστείας, κλοπών και διαδικτυακής απάτης στις περιοχές Καλαμαριάς, Αμπελοκήπων Μενεμένης, Χαριλάου και Νεάπολης Συκεών

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις ληστείας, κλοπών και διαδικτυακής απάτης στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Πέραν της συστηματικής αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, καθημερινούς ελέγχους και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικά έρευνες σχετικά με υποθέσεις ληστειών, κλοπών και απατών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Καλαμαριάς, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Χαριλάου-Αναλήψεως και Νεάπολης-Συκεών εξιχνίασαν μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ημεδαπού, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και αυτοκίνητο και μία περίπτωση υπεξαίρεσης και απάτης μέσω Η/Υ η οποία τελέσθηκε με τη χρήση απωλεσθέντων τραπεζικών καρτών, περιστατικά που συνέβησαν σε διάφορα σημεία της πόλης κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2019.
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!