Απομακρύνονται τα ογκώδη απορρίμματα την περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά


Απομακρύνονται τα ογκώδη απορρίμματα την περιοχή του Φοίνικα στην Καλαμαριά

Αρχισε  από την περασμένη Παρασκευή στην Καλαμαριά η εκστρατεία αποκομιδής και απομάκρυνσης των τεράστιων  όγκων μπαζών και ογκωδών απορριμμάτων  που βρίσκονται στην περιοχή του Φοίνικα, κοντά στην περιφερειακή τάφρο, με στόχο να αλλάξει η εικόνα της  περιοχής.
Το έργο καθαρισμού που αφορά στη συλλογή και στην απομάκρυνση των ογκωδών απορριμμάτων,  η οποία γίνεται σε συνεννόηση με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, θα συνεχιστεί έως ότου καθαρίσει όλη η περιοχή και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες  μέχρι την αποσυμφόρηση και την ολοκληρωτική απομάκρυνση όλων των αντικειμένων.
Ο  Δήμαρχος Καλαμαριάς  κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης, από την ανάληψη των καθηκόντων του, έθεσε ως ζήτημα προτεραιότητας και επιτακτικής ανάγκης την ταχύτερη αντιμετώπιση καθαρισμού  της  συγκεκριμένης περιοχής και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την ανάθεση του έργου, ώστε να διατηρείται  ο Δήμος καθαρός, όμορφος και λειτουργικός.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!