Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στη δοξολογία και στην τελετή του αγιασμού των υδάτων σε παλιά παραλία Θεσσαλονίκης, 'Βέλος' και Ν. Κρήνη Καλαμαριάς


Στη δοξολογία των Θεοφανείων και στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε αρχικά τη δοξολογία των Θεοφανείων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου του Παλαμά και στη συνέχεια μετέβη στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης για την τελετή αγιασμού των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, παρουσία πλήθους πιστών και συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και με πολίτες, ενώ μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων, σε δήλωσή του επισήμανε:
«Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους μας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας το 2020. Εμείς, ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε εδώ με τη δουλειά μας, για να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή των συμπολιτών μας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Καλή φώτιση και χρόνια πολλά».
Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το ιστορικό αντιτορπιλικό πλοίο «Βέλος», στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης και αντάλλαξε ευχές με τον Κυβερνήτη, Αντιπλοίαρχο, Σωτήρη Χαραλαμπόπουλο και τα μέλη του πληρώματος, ενώ παρέστη και στην τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού.
Ακολούθως, ο κ. Τζιτζικώστας μετέβη στην Ένωση Παλαιών Ναυτοπροσκόπων «Λευκός Πύργος» στη Βάση Ναυτοπροσκόπων της Νέας Κρήνης Καλαμαριάς, όπου παρακολούθησε την τελετή αγιασμού των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού και αντάλλαξε ευχές για τα Θεοφάνεια και το Νέο Έτος με τους ναυτοπρόσκοπους.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!