Πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία και στο Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά για τα Θεοφάνεια και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, γιορτάστηκαν με θρησκευτική λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία και ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά στην Άνω Ηλιούπολη.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους 25 συνολικά νέους που βούτηξαν στα νερά για να πιάσουν το Σταυρό και να λάβουν την ευλογία του πατέρα Τιμόθεου και του πατέρα Παντελεήμονα, παρουσία του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του Τοπικού Συμβουλίου Σταυρούπολης.
Τον Σταυρό έπιασε τελικά ο 14χρονος μαθητής Γυμνασίου Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ενώ μαζί του βούτηξαν οι μαθητές Δημοτικού Γρηγόρης Μιχαηλούδης, Ελισάβετ Μιχαηλούδη, Μυρτώ Γαρυφαλλίδου, Μαρία Πολυχρονιάδου, Φίλιππος Φράγκος, οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Κωνσταντίνος Τσιαρίδης, Γιάννης Νικολαϊδης, Χριστίνα Μιχαηλούδη, Φανή Παντούση, Χαράλαμπος Ξενιτόπουλος, Χαράλαμπος Βουτσκίδης, Αντώνης Σερεμέτης, Ανέστης Δουβαρτζίδης, Μιχάλης Ξανθουδάκης, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Αντώνης Μπιντζάμοβ, Γιάννης Μαυρουδής Κοσμιάδης και οι εργαζόμενοι Δημήτρης Αργυρόπουλος (ΑμεΑ), Δημήτριος Αγγελής, Σπάρτακος Τσελαρίδης, Νίκος Σαββίδης, Ευάγγελος Κατραντζής, Χρήστος Μπιντζάμοβ, Βλαδίμηρος Σπυρίδης.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης εύχεται Χρόνια Πολλά, καλή φώτιση, υγεία και ομοψυχία.
Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε και υλοποίησε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά με την υποστήριξη των Τμημάτων Καθαριότητας, Καθημερινότητας & Άμεσης Επέμβασης, Πολιτισμού και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ.
Οι πρώτες βοήθειες διασφαλίστηκαν από τους ναυαγοσώστες Ιωάννα Ζιούνα, Χριστίνα
Κεχαγιά, Πασχάλη Περλή και του Γεωργίου Μακαβού της ΠΡΟΤΕΚΤΑ.
Θερμές ευχαριστίες στις εθελόντριες Όλγα Γιαβασίδου, Γεωργία Ζάββα, Μαριάνθη Κατσάνη, Πασχαλίνα Μητράκου, Σιμέλα Ζάχου.
Οι φωτογραφίες είναι μια ευγενική χορηγία του Αλέξη Αλαματίδη (STUDIO ΔΥΤΙΚΩΣ, Ευζώνων 7, Άνω Ηλιούπολη).








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!