Εκδήλωση για τη Δυσλεξία και τη διάσπαση προσοχής την Τετάρτη 19/2 στην Καλαμαριά

Εκδήλωση για τη Δυσλεξία και τη διάσπαση προσοχής
την Τετάρτη 19/2 στην Καλαμαριά
                    

Μια εκδήλωση- Ημερίδα  με ξεχωριστό ενδιαφέρον διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον  καθηγητή μαθησιακών δυσκολιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εφευρέτη, κ. Γεώργιο Παυλίδη.

Η εκδήλωση με θέμα «Δυσλεξία – Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ): Τέστ και μέθοδος Παυλίδη» θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 6 το απόγευμα , στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και τη δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών.

Ο επί 44 έτη καθηγητής Ψυχολογίας και Μαθησιακών Δυσκολιών σε Σχολές Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης και Ιατρικής, γνωστών Πανεπιστημίων της Αγγλίας, της Ελλάδος και των Η.Π.Α. θα μιλήσει και θα αναλύσει όλες τις παραμέτρους που αφορούν τη δυσλεξία και τη διάσπαση της προσοχής και εκτιμάται ότι η εκδήλωση θα είναι διδακτική για όλους.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!