28ο ενημερωτικό του αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ Κ. Μακεδονίας Ακη Λουκά


28ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
      του αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Βαγγέλη (Άκη) Λουκά

ΘΕΜΑ:  Προσλήψεις αναπληρωτών ,κενά στην Κεντρική Μακεδονία

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Διανύουμε την τελευταία βδομάδα του Φεβρουαρίου και τα κενά σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας εξακολουθούν να είναι πολλά. Συγκεκριμένα: 
Σε επίπεδο Γενικής Παιδείας υπάρχουν 47 ολόκληρα  κενά και στην Ειδική Αγωγή υπάρχουν κενά 1740 ωρών, τα οποία αντιστοιχούν σε 87 κενά, δηλαδή αθροιστικά τα κενά αυτή τη χρονική στιγμή είναι 134. Η χρονιά τελειώνει και πρέπει επιτέλους να προσληφθούν άμεσα αναπληρωτές για την κάλυψη των κενών αυτών.
Το τρέχον σχολικό έτος έχουν προσληφθεί μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή 1636 αναπληρωτές στην Κεντρική Μακεδονία, σε έξι φάσεις με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί χιλιάδες διδακτικές ώρες. Τα παραπάνω  δείχνουν  καθαρά την ανάγκη για μαζικούς μόνιμους διορισμούς και στη γενική και στην Ειδική αγωγή.

Στους παρακάτω 4 πίνακες υπάρχουν αναλυτικά τα κενά και οι προσλήψεις αναπληρωτών κατά ΔΔΕ και ειδικότηταΔείτε εδώ τα κενά
https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!