Εργαστήρι διαχείρησης συναισθημάτων για μαθητές στο Δήμο Καλαμαριάς


Εργαστήρι  Διαχείρησης συναισθημάτων για  μαθητές στο Δήμο Καλαμαριάς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός για Μαθητές και Γονείς του Δήμου Καλαμαριάς  Καλαμαριάς, προγραμματίζει την έναρξη  λειτουργίας εργαστηρίου για τη διαχείριση συναισθημάτων.
Μαθητές ηλικίας από 7 έως 9 χρόνων μπορούν να συμμετέχουν  δωρεάν στις ομάδες που ξεκινούν την Δευτέρα 9 Μαρτίου  στο Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο Καλαμαριάς (Ανδρέα Παπανδρέου 35, 1ος όροφος) και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα τις ώρες 17.00 έως 18.00.
Συνολικά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν επτά συναντήσεις με συντονίστρια ομάδας την Ψυχολόγο του Δήμου, ΄Αννα Κρίτση και ο μέγιστος αριθμός των μαθητών που θα συμμετέχουν στην κάθε ομάδα δεν θα ξεπερνά τους οχτώ.
Στόχος του εργαστηρίου είναι η αναγνώριση, η κατανόηση και η έκφραση των βασικών συναισθημάτων αλλά και η διερεύνηση στρατηγικών επίλυσης και αντιμετώπισης έντονων καταστάσεων.
Μέσα από παιχνίδια και ψυχοκοινωνικές δραστηριότητες θα βοηθήσουν τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν ότι τα συναισθήματα δεν εκφράζονται μόνο με λέξεις αλλά και με ολόκληρο το σώμα και παράλληλα να κατανοήσουν ότι όλα τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά.
Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικά στο 2313 314 413
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!