Διαμαρτυρία και αποχώρηση των μελών της δημοτικής παράταξης «αν.α.σ.α» από το δημοτικό συμβούλιο 6.2.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Διαμαρτυρία και αποχώρηση των μελών της δημοτικής παράταξης «αν.α.σ.α» από το δημοτικό συμβούλιο 6.2.2020»
Την έντονη διαμαρτυρία του για θέματα διαχείρισης, από τη διοίκηση του Δήμου, εξέφρασε ο Παντελής Σκαρλάτος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αν.α.σ.α» για το Ωραιόκαστρο, στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020.
Συγκεκριμένα, ο Παντελής Σκαρλάτος κατήγγειλε τη διαχείριση, από πλευράς διοίκησης, του διαδημοτικού προγράμματος αντιμετώπισης των αδέσποτων "Αλκυονίδα, το οποίο και ναυάγησε. Μετά από μία ήδη χαμένη ευκαιρία της προηγούμενης διοίκησης, και αυτή η περίπτωση, ως μία άλλη ανειλημμένη υπόθεση μικροκομματικών συμφερόντων, αφήνει τους κατοίκους του Δήμου μας εκτεθειμένους σε καθημερινό κίνδυνο.
Τόνισε επίσης, την απραξία της διοίκησης σε πλήθος θεμάτων και την τάση της να αναλώνεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια, δίχως ουσία και αποτέλεσμα για τον πολίτη, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την κατ ‘ εξακολούθηση αποφυγή απαντήσεων σε τιθέμενα ερωτήματα, τα οποία συνήθως καταγράφονται για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς ανατροφοδότηση.
Τέλος, μίλησε για τη συχνή απουσία του Δημάρχου από τα δημοτικά συμβούλια, επισημαίνοντας πως η στάση του αυτή και απαξιώνει τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και μετατρέπει τις παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους σε απλούς θεατές.
Της διαμαρτυρίας ακολούθησε η αποχώρηση του Παντελή Σκαρλάτου και των μελών της παράταξης από τη συνεδρίαση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!