Η Πίτα της "ΕΛΠΙΔΑΣ".

Η Πίτα της "ΕΛΠΙΔΑΣ".                        

Άλλη μια εκδήλωση αγάπης, αλληλεγγύης και εθελοντισμού πέρασε στην ιστορία του Συλλόγου Φίλων Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ. Πολυάριθμα Μέλη και Φίλοι έδωσαν το παρόν στην καθιερωμένη Κοπή της Πίτας,το μεσημέρι της Κυριακής,02-02-2020 στο όμορφο περιβάλλον του  ΜΕDITERRANEAN Hotel.
Το φροντισμένο μενού και η υπέροχη μουσική συντροφιά από τη Σχολή Μουσικής ΤΟΜΠΑΖΗ απογείωσαν τη γιορταστική ατμόσφαιρα και συνετέλεσαν στην επιτυχία και αυτής της δράσης. 
Το νέο Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς τους Χορηγούς της Λαχειοφόρου, τη δημιουργό του "Δέντρου της Ζωής" Γούρι της Χρονιάς,κα Αρβανιτίδη,τους Μουσικούς της Σχολής ΤΟΜΠΑΖΗ,τη Φωτογράφο της εκδήλωσης κα Μάγδα Μπάτσα και ιδιαίτερα τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου που στηρίζουν με αγάπη τις δραστηριότητες μας δίνοντας δύναμη για νέους ορίζοντες. Καλή και δημιουργική Νέα Χρονιά 2020 με Υγεία, Αγάπη και Εθελοντισμό. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!