Ημερίδα στο Ωραιόκαστρο για την λίμνη Ωραιοκάστρου και την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για την λίμνη Ωραιοκάστρου, ένας υγρότοπος που συμβάλει στο οικοσύστημα της περιοχής μας.

Κύριος ομιλητής ο εμπνευστής και δημιουργός της λίμνης του Ωραιοκάστρου που φέρει και το όνομά της κ. Παναγιώτης Ισχνόπουλος. Θα αναφερθεί στο ιστορικό δημιουργίας της λίμνης….


Η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ.Σοφία Δημητριάδου Sofia Dimitriadou αναλαμβάνει να συνεχίσει το έργο των προκατόχων της και του κ Ισχνόπουλου.


Ο εκπαιδευτικός βιολόγος και πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου (Georgios Chatzigeorgiou) θα αναφερθεί στους υγρότοπους και θα εστιάσει στην λίμνη του Ωραιοκάστρου


Συντονίστρια της εκδήλωσης η δημοσιογράφος του oraiokastro24.gr κ. Γεωργιάδου Μαρίνα


Την ημέρα της εκδήλωσης θα βραβευτεί για την προσφορά του στο Ωραιόκαστρο ο εμπνευστής και δημιουργός της Λίμνης Ωραιοκάστρου κ. Παναγιώτης Ισχνόπουλος!


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 5/2/20 στις 19:00 στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!