Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων συνεχίζει τη δράση της στον τομέα προσφοράς κοινωνικού έργου. Παρέδωσαν στην "Μέριμνα Ζωής" σημαντικό όγκο πλαστικών καπακιώνΗ Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων συνεχίζει τη δράση της στον τομέα προσφοράς κοινωνικού έργου.  Χθες, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 παραδώσαμε στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων, Φίλων ατόμων με αναπηρίες του Δήμου Παύλου Μελά Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» ένα σημαντικό όγκο πλαστικών καπακιών για την ενίσχυση του έργου τους.
Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους φίλους του συλλόγου που μας συμπαραστέκονται στη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών και να προτρέψουμε κι άλλους να ενεργοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Η προσπάθεια μας δε σταματάει εδώ, συνεχίζουμε να μαζεύουμε καπάκια για να τα δώσουμε εκεί που μπορούν να βοηθήσουν.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ                      ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!