Οι εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 αναβάλλονται για προληπτικούς λόγους.

Οι εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 αναβάλλονται  για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά αναβάλλονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σάββατο 7 Μαρτίου 2020  η Θεατρική Παράσταση «Χριστούγεννα στη Προσφυγιά, Χριστούγεννα στον αγώνα» από την Θεατρική Ομάδα του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Κυπριακή Εστία Β. Ελλάδος.
  • Κυριακή 8 Μαρτίου 2020  η Θεατρική Παράσταση «Ο Όσκαρ και η Κυρία με τα Ροζ» από την Θεατρική Ομάδα «’Αγιος Πορφύριος ο Μίμος» της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς
  • Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 τα σεμινάρια ψυχολογίας από τον τον Ιερό Ναό Παναγούδας σε συνεργασία με το Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας με την ψυχοθεραπεύτρια Νέλλη Βυζαντιάδου.
  • Τρίτη 10 Μαρτίου 2020  η ομιλία για  Χρηματοοικονομικα θέματα από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης
  • Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 η Θεατρική Παράσταση «Λίγη Βότκα Μολότοφ…Μετά την Διαθήκη» από τον Συλλόγο Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδας & την Θεατρική Ομάδα «Γυμνές Μάσκες», διοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!