Eργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Eργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη  Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.
        Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση του HAYATT έως τη διασταύρωση του Αεροδρομίου «Μακεδονία», με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
        Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη  Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.30 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!