Με μειωμένο κατά 50% προσωπικό λειτουργεί η υπηρεσία Καθαριότητας Έκκληση στους δημότες απευθύνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου


Με μειωμένο κατά 50% προσωπικό λειτουργεί η υπηρεσία Καθαριότητας
Έκκληση στους δημότες απευθύνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου
           
            Δραματική έκκληση σε όλους τους δημότες να συμβάλουν στη διατήρηση της καθαριότητας και να περιορίσουν στο μέτρο του δυνατού τις ποσότητες των απορριμμάτων που απορρίπτουν στους κάδους, απευθύνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που προκαλεί η υποστελέχωση της υπηρεσίας Καθαριότητας, η οποία λειτουργεί -λόγω των υποχρεωτικών αδειών των εργαζομένων γονέων - με μειωμένο κατά 50% προσωπικό.
            “Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της λήψης έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς και της μετάδοσης του ιού. Η υποστελεχωμένη υπηρεσία καθαριότητας δίνει έναν άνισο αγώνα να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο της, πασχίζοντας να διατηρηθεί ο δήμος καθαρός. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η αποκομιδή πραγματοποιείται με τεράστια δυσκολία και ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να ανταποκριθούν με κάθε τρόπο στο έργο τους” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου Χρήστος Δεμερτζής και πρόσθεσε: “Επειδή οι στιγμές είναι εξαιρετικά δύσκολες για όλους, παρακαλούμε τους δημότες μας να επιδείξουν κατανόηση και συνεργασία, περιορίζοντας όσο είναι δυνατόν την απόρριψη απορριμμάτων στους κάδους”.
            Λόγω των εκτάκτων αναγκών που καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας, η οποία λειτουργεί με μειωμένο κατά το ήμισυ  προσωπικό,  είναι αδύνατη η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι δημότες να μην απορρίπτουν μπάζα, κλαδιά και ογκώδη υλικά  στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!