Ο ΟΑΣΘ για την αγορά καρτών και εισιτηρίων απο τα εκδοτήρια. Μόνο με χρήση καρτών ανέπαφων συνναλλαγώνΟ Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό προς το επιβατικό κοινό της πόλης μας, και λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Θ., ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό της πόλης μας ότι
Οι αγορές καρτών και εισιτήριων από τα εκδοτήρια του Οργανισμού, γίνονται αποκλειστικά και μόνο με χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ανέπαφων συναλλαγών.
Προσωρινά και μέχρι την έκδοση νέου δελτίου τύπου, δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές με μετρητά (κέρματα ή χαρτονομίσματα).
Υπενθυμίζουμε στο επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης ότι υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων από τα εντός των λεωφορείων εκδοτικά μηχανήματα, καταβάλλοντας το ακριβές αντίτιμο, διότι το μηχάνημα δεν δίνει ρέστα.


Από τον Ο.Α.Σ.Θ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!