Ο σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης για τον κορονοιό

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης, με αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα την υγεία όλων μας – των Πολιτών, των Επαγγελματιών και των Εργαζομένων. Λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις, σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19).
               Ως εκ τούτου, συνιστούμε στους συναδέλφους μέλη του Συνδέσμου μας και μη, αλλά και στους πολίτες του νομού μας, να τηρούν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, σε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία υλοποιούν.
                Πιο συγκεκριμένα, οι συνάδελφοι υδραυλικοί σε περίπτωση επισκέψεων (π.χ. λόγω βλάβης) είτε σε οικίες, είτε σε επαγγελματικούς χώρους, θα πρέπει να φορούν Μάσκα, Γάντια, να πλένουν καλά και να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο και έξοδο τους από το χώρο εργασίας, καθώς και τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ μας τουλάχιστον 2 μέτρα.
                Ακόμη, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός των συνεργείων σε οικοδομές ή εργοτάξια, αλλά και να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα Μέτρα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) για την μεταφορά αυτών στους χώρους εργασίας.
                Με βάση τα παραπάνω, καλούμε όλους τους πολίτες (ιδιώτες ή επαγγελματίες) να επιδείξουν σύνεση, κατανόηση και υπομονή αυτές τις δύσκολες ώρες, ώστε να μπορέσουμε να επιτελέσουμε απρόσκοπτα το έργο μας και με ασφάλεια.
                Τέλος, σε σύμπνοια με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να προστατεύσουμε αρχικά τις ευπαθείς ομάδες, τα παιδιά μας, αλλά και τους εαυτούς μας. Η σωστή πρόληψη και η ασφαλής εργασία, μας προφυλάσσει όλους.
                Για οποιαδήποτε χρειαστείτε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένουν στην διάθεση σας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!