Διά περιφοράς συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου


Διά περιφοράς συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου που πραγματοποιήθηκε διά περιφοράς, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν προβλεφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.
Το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε κι έλαβε αποφάσεις για δέκα θέματα, τα οποία είχαν επείγοντα χαρακτήρα, με την καταγραφή των ψήφων να γίνεται τηλεφωνικά. «Οι αρχηγοί των παρατάξεων και κάθε δημοτικός σύμβουλος ξεχωριστά τήρησαν μια απολύτως υπεύθυνη στάση και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το καλό του τόπου μπορεί να μας ενώσει όλους. Οι μέρες που διανύουμε είναι αναμφίβολα δύσκολες για όλους. Ακόμη όμως και μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία ο δήμος πρέπει να λειτουργήσει απρόσκοπτα και είμαστε όλοι εδώ ακριβώς για να το διασφαλίσουμε», ανέφερε σχετικά η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου Ευαγγελία Δρόσου, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες της προς τους συμβούλους όλων των παρατάξεων για την άριστη συνεννόηση και συνεργασία.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο σχετικής συνεννόησης που έχει γίνει με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, διά περιφοράς θα λαμβάνονται οι αποφάσεις όλων των συλλογικών οργάνων του δήμου Ωραιοκάστρου για όσο διάστημα μείνουν σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!