Βόμβα μεγατόνων : Πέρα από κάθε λογική και ηθικη περάσανε την καύση απορριμάτων στο ΤΙΤΑΝ, ενώ η χώρα είναι σε καραντίνα;


Βόμβα μεγατόνων : Πέρα από κάθε λογική και ηθικη περάσανε την καύση απορριμάτων στο ΤΙΤΑΝ, ενώ η χώρα είναι σε καραντίνα;

Βόμβα έσκασε σήμερα προς έκπληξη όλων από την εταιρεία ΤΙΤΑΝ για το εργοστάσιο της Ευκαρπιας. Με έγγραφο της η εταιρε;iα ζήτησε και πήρε τελικά από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την τροποποίηση της μελέτης περιβαλλοντικών της όρων για καύση απορριμμάτων RDF και SRF όπως και στο εργοστάσιο της στο Καμάρι Βοιωτίας.


Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο Βόλο από την ΑΓΕΤ Ηρακλής Lafarge με αντιδράσεις από χιλιάδες πολίτες και τον Ιατρικό σύλλογο για τις επιπτώσεις στην υγεία.
Σε μια δύσκολη συγκυρία για τους πολίτες αλλά και την χώρα μας, έρχεται μια τέτοια απόφαση.
Σε μια δύσκολη συγκυρία που ο κορονοιός χτυπά την πόρτα του κάθε ένα, αποφασίσθηκε η τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για καύση RDF - SRF.
Ανάστατοι είναι και οι υπεύθυνοι του δήμου Παύλου Μελά, όπως και άλλων δήμων της περιοχής για την απόφαση αυτή του ΥΠΕΝ
Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι δήμοι και παρατάξεις θα αντιδράσουν για αυτήν κίνηση του ΤΙΤΑΝ που ξεπερνάει τη λογική αυτές τις δύσκολες ώρες, όπως επίσης το γεγονός ότι είχε πει σε δήμους και παρατάξεις ότι δεν πρόκειται να κάνει καύση RDF και SRF στο εργοστάσιο της εδώ στην Ευκαρπία;

Δείτε τι ανέφεραν η παράταξη .Λαική Συσπέιρωση του Δήμου Παύλου Μελά του Μάριου Παλαντζα κ η Ένωση Πολιτών Μετέωρα Πολίχνης.










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!