«Μένουμε σπίτι - Δεν είμαστε μόνοι!» στον Δήμο Παύλου Μελά με Καθημερινή Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης«Μένουμε σπίτι - Δεν είμαστε μόνοι!» στον Δήμο Παύλου Μελά με Καθημερινή Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης

Ο Δήμος Παύλου Μελά ενισχύει το δίχτυ προστασίας και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας από την πανδημία του κορωνοϊού, θέτοντας σε λειτουργία Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης με το μήνυμα «Μένουμε σπίτι - Δεν είμαστε μόνοι!».
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Κοινωνική Υπηρεσία ανακοινώνουν ότι η Ψυχολόγος του δήμου Δήμητρα Γκρέτσικου παρέχει τηλεφωνική στήριξη Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 18.00 έως 21.00, σε κατοίκους του δήμου Παύλου Μελά στην τηλεφωνική γραμμή 2310 601 527.
Οι συμπολίτες μας που νιώθουν αυτές τις μέρες την ανάγκη να συνομιλήσουν για τα
συναισθήματά τους, φόβο, αγωνία, άγχος, ανασφάλεια, πανικό, κατάθλιψη ή για τα νέα δεδομένα στον τρόπο ζωής και στη συνύπαρξη με τα άλλα μέλη της οικογένειας, το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, τη μοναξιά τους και όλες τις ψυχολογικές συνέπειες λόγω του αυτοπεριορισμού, μπορούν να καλούν την ειδικευμένη ψυχολόγο μας.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!