Δήμος Ωραιοκάστρου: Σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων για τον καθορισμό του τρόπου λειτουργίας των συλλογικών οργάνων


ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων για τον καθορισμό του τρόπου λειτουργίας των συλλογικών οργάνων

Σύσκεψη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων έχει συγκαλέσει η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου Ευαγγελία Δρόσου, με σκοπό να καθοριστεί ο τρόπος λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του δήμου για το διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκονται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.
Η σύσκεψη, σύμφωνα με την τηλεφωνική πρόσκληση που έγινε προχθές προς τους αρχηγούς των παρατάξεων, θα πραγματοποιηθεί αύριο (Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020) στη 1.00 το μεσημέρι στο δημαρχείο. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ακόμη ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καρασαββίδης, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του δήμου, όπως επίσης η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου, η οποία είναι πρόεδρος στην επιτροπή ποιότητας ζωής.
Στην αυριανή συνάντηση με τους αρχηγούς των παρατάξεων πρόκειται να καθοριστεί ο ακριβής τρόπος λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του δήμου Ωραιοκάστρου στη βάση των οδηγιών που έχουν δοθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, οι οποίες προβλέπουν τα εξής:  «Οι συνεδριάσεις των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων μπορούν να γίνονται μέσω τηλεδιασκέψεων είτε οι αποφάσεις να λαμβάνονται δια περιφοράς. Στις περιπτώσεις που η συνεδρίαση είναι επιβεβλημένη θα γίνεται κεκλεισμένων των θυρών».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!