Άμεσα αντανακλαστικά από τον μηχανισμό του δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίαςΆμεσα αντανακλαστικά από τον μηχανισμό του δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε ο μηχανισμός του δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που επικράτησε χτες βράδυ στην περιοχή.
Ο δημοτικός μηχανισμός, έπειτα από σχετική εντολή του δημάρχου Παντελή Τσακίρη, ήταν σε επιφυλακή όλη νύχτα, επεμβαίνοντας σε όποια σημεία αυτό απαιτήθηκε, ώστε το οδικό δίκτυο να είναι απολύτως καθαρό και να αποφευχθούν φαινόμενα παγετού.
Υπό τον συντονισμό του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δαμιανού Ιωσηφίδη προσωπικό και οχήματα επιχείρησαν στον δρόμο Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου, ρίχνοντας αλάτι. Ρίψη αλατιού έγινε ακόμη στην περιοχή της Καλλιθέας, σε Ν. Φιλαδέλφεια, Μονόλοφο, Πετρωτό και Μεσαίο, τόσο εντός των οικισμών όσο και περιφερειακά.
Εξάλλου, εκτός από τον δρόμο Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου, ειδικό μηχάνημα έριξε αλάτι και στους δρόμους από τον Μονόλοφο προς τον Δρυμό και το Μελισσοχώρι.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!