Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-ορίων Νομού Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΕργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-ορίων Νομού Καβάλας
από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 έως την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 και από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 έως την Τρίτη 28 Απριλίου 2020.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν:
α. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων πριν από τη διασταύρωση Καβαλαρίου επί της Ε.Ο. 2 (Χ.Θ. 15+500,00) για μήκος 200μ. περίπου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη  στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας και
β. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων εντός του οικισμού Αγίου Βασιλείου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 έως την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 και από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 έως την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.
                                                               


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!