Στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης οι γραμμές Ωραιοκάστρου (Ν.56) και Λαγκαδά (Ν.83)

Δυο γραμμές του Ο.Α.Σ.Θ. θα εκτελούνται πλεον απο το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Απο σήμερα η λεωφορειακή γραμμή Ν. 83 "Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη"  θα εκτελείται απο το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και επίσης απο την Δευτέρα 27 Απριλίου η λεωφορειακή γραμμή Ν. 56 "ΝΣΣ - Ωραιόκαστρο".
Η δυο ανακοιν΄σεις του Ο.Α.Σ.Θ. αναφέρουν: 

« ∆ιακοπή εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου της λεωφορειακής γραµµής Ν°56 Ν.Σ.Σ. - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ '" από τον Ο.Α.Σ.Θ.,, 

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι από την ∆ευτέρα 27 Απριλίου 2020 διακόπτεται προσωρινά η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου της λεωφορειακής γραµµής Ν°56 «Ν.Σ.Σ. - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ». Η εκτέλεση του συγκεκριµένου συγκοινωνιακού έργου θα αναληφθεί προσωρινά από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη ς Α.Ε.

« ∆ιακοπή εκτέλεσης τον συγκοινωνιακού έργου της λεωφορειακής γραµµής Ν° 83 "Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη " από τον Ο.Α.Σ.Θ. » 

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 διακόπτεται προσωρινά η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου της λεωφορειακής γραµµής Ν° 83 «Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη» (όλες οι εναλλακτικές διαδροµές συµπεριλαµβανοµέ νης και της διαδροµής 83Ν) και ξεκινά η προσωρινή λειτουργία της από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!