Κ.Γκιουλέκας: "Η Ελλάδα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τα σύνορά της σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο επιχειρήσει η Τουρκία"


Ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας ερωτηθείς για την συνεχιζόμενη τουρκική επιθετικότητα και το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων στα σύνορά μας με κύματα προσφύγων, τους οποίους η Τουρκία χρησιμοποιεί ως εργαλείο πίεσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τα σύνορά της τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίο, σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο νέας απόπειρας “εισβολής” επιχειρήσει η Τουρκία, χρησιμοποιώντας τους πρόσφυγες.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα εγγυώνται την εθνική κυριαρχία μας. Τα σύνορα της Ελλάδας, χερσαία και θαλάσσια, που είναι και σύνορα της Ευρώπης, φυλάσσονται αποτελεσματικά.
Το μήνυμα που στέλνουμε στην άλλη πλευρά του Αιγαίου είναι ένα: Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.
Αυτή είναι η απάντησή μας στην τουρκική προκλητικότητα».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!