Με τρία οχήματα ενισχύθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου ΚαλαμαριάςΜε τρία οχήματα ενισχύθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς με ικανοποίηση και ιδιαίτερη ανακούφιση παρέλαβε  πριν λίγες μέρες τρία οχήματα  τα οποία ενισχύουν σημαντικά  την προσπάθεια που καταβάλλουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, με την αξιοποίηση του συνόλου του στελεχιακού  δυναμικού,  στις αυξημένες σήμερα υποχρεώσεις, λόγω της υγειονομικής κρίσης, που βιώνει  η χώρα.
Ο Δήμος έχει παραλάβει συνολικά τρία οχήματα,  δύο επιβατηγά αυτοκίνητα από την εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ και ένα φορτηγάκι τύπου VAN από την εταιρεία OPEL SINIS, τα  οποία εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και χρησιμοποιούνται από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές, προσφέροντας  πολύτιμες  υπηρεσίες στους δημότες εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν, να μετακινηθούν ή ακόμη  και να εξυπηρετηθούν από συγγενικά τους πρόσωπα και πρέπει να μείνουν στο σπίτι.

Η ευγενική αυτή παραχώρηση των τριών οχημάτων που έγινε  από τις δύο εταιρείες μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της ΚΕΔΕ οι οποίες  άπτονται του δημοσίου συμφέροντος και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες,  αποτελεί μια πράξη κοινωνικής ευθύνης στη μάχη  ενάντια στη μάστιγα του κορονοϊού και στην προσπάθεια να κρατηθεί όρθια η κοινωνία.
Ο Δήμος Καλαμαριάς ευχαριστεί πολύ, όλους που συνέβαλαν με την συμβολή τους και στέκονται αρωγοί και πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτό τον αγώνα.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!