Σ. Αναστασιάδης: Μένουμε όλοι σπίτι

Σ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα που έκανε,  κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους το Πάσχα και να αποφύγουν τις άσκοπες  μετακινήσεις προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα στη μάχη κατά του κορονοϊού, τόνισε ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς , βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον fm 100, χθες ο πρωϊ 14.4.2020.

"Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα που έκανε εξέφρασε κατ αρχήν την αγωνία του για τις επόμενες μέρες, και κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους το Πάσχα.«Για να ανταμώσουμε πάλι, υγιείς και δυνατοί, όταν περάσει η τρικυμία. Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές» όπως είπε.
Η Ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε με απίστευτη ταχύτητα και αποφασιστικότητα στην πρόκληση γι  αυτό συγκαταλέγεται στις καλύτερες θέσεις παγκοσμίως όσον αφορά την διαχείριση της κρίσης και τις επιπτώσεις από αυτή. Αν δεν τηρήσουμε μέχρι τέλους τις συμβουλές των ειδικών, μπορεί να χάσουμε  όσα πετύχαμε με κόπο μέχρι σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε ,
'Η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης είναι μια συλλογική προσπάθεια. Αυτή την περίοδο δοκιμάζονται οι αντοχές όλων μας. Για αυτό πρέπει να είμαστε συνεπείς στα μέτρα, υπεύθυνοι και να ακούμε μόνο τους ειδικούς , την πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα "
 " Η δική μας στάση των δημοσίων προσώπων , θα πρέπει να είναι παράδειγμα στην τήρηση των μέτρων και όχι στην καταστρατήγηση τους.
Ισονομία σημαίνει ότι υπακούμε όλοι, έτσι ώστε, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός να έχουμε σιγά-σιγά, επάνοδο στην κανονικότητα" κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.
#ΜΕΝΟΥΜΕ   ΣΠΙΤΙ  ΟΛΟΙ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!