K. Γκιουλέκας για καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ: η λύση που θα επιλεγεί θα πρέπει να μην επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον και σε συνεργασία με τους Δήμους,



Τηλεδιάσκεψη είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης κ Κωνσνταντίνος Γκιουλέκας με τον δήμαρχο Παύλου Μελά κ Δημήτρη Δεμουρτζίδη για το ζήτημα της καύσης απορριμμάτων απο το εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ. Συγκεκρίμένα, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Νέα τηλεδιάσκεψη είχαμε σήμερα το πρωί, Μεγάλη Πέμπτη, με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη για το ζήτημα της καύσης απορριμμάτων από το εργοστάσιο τσιμέντων ΤΙΤΑΝ που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Παύλου Μελά. Για το θέμα αυτό, ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, υπάρχει μία συνεχής επικοινωνία μου μέσω τηλεδιασκέψεων με τον Δήμαρχο, αλλά και με τον αρμόδιο Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και τους υπεύθυνους του εργοστασίου.
Σε κάθε περίπτωση, η λύση που θα επιλεγεί θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον, κάτι που αφορά ιδιαίτερα στον Δήμο Παύλου Μελά, αλλά και σε όλους τους όμορους Δήμους και σε όλη την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Αυτή την θέση κατέστησα σαφή και προς την Διοίκηση του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ, σε επικοινωνία που είχα πρόσφατα μαζί της. Και επεσήμανα ότι κάθε λύση θα πρέπει να επιλεγεί σε συνεργασία με τον οικείο Δήμο, αλλά και τους όμορους Δήμους, και όχι ερήμην τους.
Αμέσως μετά την Ανάσταση, θα υπάρξουν και νέες πρωτοβουλίες προς αυτές τις κατευθύνσεις, όπως συνεννοηθήκαμε με τον Δήμαρχο.
Κώστας Γκιουλέκας Κώστας Γκιουλέκας Β'


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!